Groepsreizen Thailand

Groepsreizen / jongerenreizen Thailand

Thailand is een populaire reisbestemming onder jongeren. Jongerenreizen naar Thailand zijn niet voor niets populair. De betaalbaarheid, het avontuur en het diverse landschap, het mooie weer en de overwegend vriendelijke mensen zorgen ervoor dat Thailand steeds populairder wordt. Met ruim 65 miljoen inwoners op een gebied dat ongeveer 13 keer zo groot is als Nederland is Thailand nog niet eens super dichtbevolkt. Wel is de bevolking gecentreerd in een aantal gebieden. Meer informatie over Groepsreizen Thailand.

Voor onze groepsreizen Thailand hebben we gekozen voor een vrij volledig pakket aan activiteiten. Natuurlijk verblijf je tijdens je reis op prima overnachtingslocaties en is je retourvlucht gewoon inbegrepen bij je reissom. Ook hebben we een aantal bijzondere maar must do overnachtingslocaties voor je in petto.

Onze groepsreizen Thailand worden veelal door solo reizenden geboekt, maar zijn geen singlereizen. Wel zijn het reizen waarbij toevallig veel mensen alleen reizen, ongeveer 70%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *